beauty

Ndërsa njerëzit me kalimin e viteve plaken, është pikërisht fytyra ku vërehen shenjat e para të plakjes. Një nga mënyrat për të ruajtur një pamje rinore dhe të freskët është injektimi i mbushësve në fytyrë. Fatkeqësisht, në disa raste ky proces mund të prodhojë rezultate të kundërta nga pritshmëritë tona. Madje mund të gjendemi përpara një situate aq delikate, ku kufiri ndarës mes rezultatit optimal dhe atij të cilin e quajmë “fytyrë konardare”, ose faqe “ketrush”, është aq i padukshëm, sa edhe personazhe të famshëm si Madonna, Nicole Kidman, apo Janice Dickison kanë rënë viktima të mbidozës së injeksioneve me...

Teksa vërej me kujdes atë çfarë realizoni, më duket sikur kam të bëj më shumë me një skulptore apo piktore, sesa një kirurge plastike. E përceptoni dritën në një mënyrë të tillë që të habit, si në një ekspozitë portretesh, ndërkohë që kirurgjia plastike tradicionale shpesh e ka injoruar, ose të paktën unë kështu e mendoj. Zakonisht, procedurat kozmetike thjesht kanë qenë aplikuar, pa u bazuar në studime individuale të fytyrave dhe tipareve të tyre. Faleminderit! Së pari, vlen për t’u theksuar që unë jam një specializante e botës së madhe të kirurgjisë plastike, jam duke u specializuar në këtë fushë...