body

Në një këndvështrim të pastër biologjik, trupi i njeriut endet instinktivisht mes rrjetës së indeve dhe objekteve që nuk i njeh si të vetat, p.sh implantet e gjirit dhe pajisjet e tjera mjekësore, në mënyrë që të shmangë ndërhyrës të ndryshëm nga jashtë. Në mënyrë tipike dhe natyrale, ajo masë e krijuar mbetet e butë dhe e zhdërvjellët dhe kurrë nuk e vini re, por ajo luan rolin e një barriere midis indeve të trupit tuaj dhe trupit të huaj. Megjithatë, ndodh që kur këto veshje krejtësisht natyrale, të pasura me kolagjen nxiten, zakonisht nga bakteret ose gjaku, të dy agjentë inflamatorë,...

Dr. Gera ka nisur studimet në mjekësi të përgjithshme në Boston të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, më pas në Rotterdam, Holandë. Masterin për mjekësi estetike e ka përfunduar në Londër në vitin 2017. Angazhimin profesional e ka ndarë në kohë mes Tiranës, SHBA, Stambollit, Londrës dhe Hamburgut. Aktualisht vijon specializimin për kirurgji plastike rikonstruktive duke ndarë kohën profesionale mes Los Angeles, SHBA-së dhe Shqipërisë. Kanceri i lëkurës është kanceri më i zakonshëm që haset. Sipas Fondacionit të Kancerit të Lëkurës, një në pesë amerikanë has kancerin e lëkurës deri në moshën 70 vjeçare. Kemi të bëjmë me të dhëna statistikore shumë të...

Celuliti, në të vërtetë është një problem shumë më i zakonshëm nga sa mund të mendohet prej shumicës sonë. Ai shfaqet në trupat e 80-95% të grave në faza të ndryshme të jetës së tyre. Burrat janë më me fat në këtë aspekt, norma e celulitit për ta bie në 10%. Dr. Gera Tagani pohon se teknologjia e kombinuar me mezoterapite anticelulit dhe e ultratingujve me radiofrekuenca është një nga zgjidhjet më efektive për këtë problem të zakonshëm. Pse kam celulit? Çfarë është celuliti? Celuliti mund të përshkruhet si akumulim i dhjamit (yndyrës) në zona të ndara nga njëra-tjetra në shtresën nënlëkurore, duke...