Pore

Trajtimi optimal ne rastet e poreve te zmadhuara eshte trajtimi mujor ose cdo muaj me extracion, peels dhe microneedling me PRP. Shoqeruar me keto trajtime sugjerohen dhe seanca me lazerin CO2 qe ne baze te energjise se perdorur ne seance behet dhe nje planifikim i personalizuar per ju se sa shpesh sugjerohet te perdoret.

Stimulohet prodhimi i kolagjenit

Pastrimi i lekures nga qelizat e vdekura te lekures dhe yndyres se tepert

Lekure e shendetshme dhe me shkelqim

Lekure me te lemuar dhe te tendosur

Permiresim i tekstures

Eleminimi i pikave te zeza dhe te bardha ne lekure