Botox

Me kalimin e viteve ne luftojme me rrudhat qe formohen ne zona te ndryshme te fytyres. Keto rrudha nuk mund te mbulohen vetem me ane te make up prandaj Dr. Gera Tagani ofron dhe sherbime jo kirurgjikale per eleminimin e tyre.

Zonat te cilat jane me te prirura per te krijuar linja fine dhe rrudha jane zona e ballit, mes vetullave dhe rreth syve. Per te neutralizuar keto muskuj te mimikes injektohet nje neurotoksin qe njihet me emrin BOTOX. Botox relakson muskujt e mimikes duke zbutur/zhdukur rrudhat dhe linjat fine ne fytyre.

Kjo neurotoksin mund te perdoret ne aspektin estetik sic u permend dhe me lart por dhe ate mjekesor si:

  • Masseter botox

Per paciente te cilet vuajne nga dhimbja e ATM dhe nga bruksizmi.

  • Migraine botox

Injektimi i neurotoksines ne pika te ndryshme te kokes dhe qafes per te bllokuar neurotransmetoret e dhimbjes qe te percojne sinjalin ne tru. Nje nga trajtimet e provuara klinikisht dhe nje menyre per trajtimin e migrenes kronike.

Sa zgjat efekti i tij?

Botoxi eshte nje trajtim i cili behet rutine. Relaksimi i muskujve vihet re 4-5 dite nga dita e injektimit. Ne momentin qe efekti i tij humbet muskujt i kthehen funksioneve te tyre dhe fillon shfaqja e rrudhave serisht. Ne varesi te zones dhe sasise se injektuar ka nje jetegjatesi nga 4-6 muaj.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Doctor Gera Tagani
Average rating:  
 0 reviews